Küçük Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Umumi amacı insanoğluın binayı hüsran görmeden bırakma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet alır.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrol edilen oluş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı hızlıya kapanmasını esenlamaktır.

Alelumum yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, kriz anlarında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sertifikasız yangın bapları da orantılı maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları midein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir almaşık sunar.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini iyi görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mebdelı kriterler göz önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle doğruca bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bunun dâhilin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına niye olan cazibe rahatışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en müsait paha politikamıza normal olacak yangın kapısı şekilde üretilir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page