5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı namuslu itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik kol şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı midein berenarı işlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye reva yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan yapılabilmekle yan yana daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun bel kemiği sebebi dünya kaybına özlük vermemesi ve henüz azca maliyetle meslekin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklendikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın baplarının üretim amacı insanoğlu katkısızlığını yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve reva eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Montaj: Yangın kapısı, tamam şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Özellikle içli ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Müstamel strüktürlarda yapı hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (ekol, allıkışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu kondisyon denetçi edilmelidir. 

Her yangın merdiveninin her iki cenahında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında mütehassıs ve başarılı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların gerekli testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page